Agenda

19e Music Award Maastricht (piano)

Datum
Tijd
-
Locatie
Conservatorium Maastricht (Willem Hijstek Zaal), Bonnefantenstraat 15, Maastricht

Zaterdag 6 april 2019 vindt om 20.00 uur de 19e editie van de inmiddels zeer populaire Music Award Maastricht plaats in Conservatorium Maastricht, die ditmaal in het teken staat staat van piano. U bent van harte welkom om te komen luisteren.

Strijden om de Music Award 2019

Tijdens deze feestelijke avond strijden na een voorselectie conservatoriumstudenten Daniƫl Vissers, Toru Weber, Simon Jensen, Florin Mantale en Fem Devos om de hoofdprijs van de Music Award Maastricht ter waarde van 4.500 euro.

Deze prijs wordt toegekend door een professionele jury bestaande uit Andreas Braun, Daria van der Bercken en Herbert Schuch met als voorzitter Stefan Rosu, philharmonie zuidnederland. De jury beoordeelt de studenten op basis van onder andere hun muzikaliteit, potentie en presentatie. Daarnaast zal het publiek bepalen wie van deze studenten de publieksprijs van 1.000 euro verdient.

 

Kom luisteren

U bent van harte welkom om te komen luisteren. Kaarten kosten 15 euro.
Meer informatie en kaartverkoop vindt u op de website van Conservatorium Maastricht

Meer agenda berichten