Agenda
Agenda

Zuyd Hogeschool organiseert verkiezingsdebat Provinciale Staten

Datum
Tijd
-
Locatie
Ligne, Sittard

Op woensdag 20 maart 2019 vinden de verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten. Zuyd Hogeschool vindt het van belang dat zijn studenten en medewerkers gebruik maken van hun stemrecht en goed geïnformeerd zijn. Daarom organiseert Zuyd op maandag 18 maart – na het drukbezochte verkiezingsdebat van twee jaar geleden voor de Tweede Kamerverkiezingen – wederom een groot verkiezingsdebat in Ligne, Sittard.

Veel animo politieke partijen

De meeste politieke partijen hebben hun deelname aan het verkiezingsdebat al toegezegd. Dit zijn, in alfabetische volgorde: CDA, ChristenUnie, DENK, D66, GroenLinks, Lokaal-Limburg, Partij van de Arbeid, Partij voor de Dieren, PVV, VVD en 50PLUS. Van de overige partijen wordt binnenkort een positieve reactie verwacht.

Volg debat via livestream

Het debat vindt plaats op maandag 18 maart van 15.30-17.00 uur en is te volgen via een livestream (link is actief kort voor aanvang debat). De initiatiefnemers van het verkiezingsdebat zijn Matthias Deleu (docent Social Work), Dor van Bilsen (senior docent van de faculteit Management en Recht en debatleider) en Dries Lodewijks (directeur faculteit Management en Recht, en Commercieel en Financieel Management).

Meer agenda berichten