Agenda
Agenda

Symposium Vital Citizens | Vitale Limburgers

Datum
Tijd
-
Locatie
Zuyd Hogeschool, Nieuw Eyckholt 300 in Heerlen, aula C.0.108

Op 18 januari 2019 vindt bij Zuyd Hogeschool in Heerlen een symposium plaats rondom het gezondheidsprogramma Vital Citizens. Ondanks het overweldigende bewijs dat we onze leefstijl moeten aanpassen, neemt het aantal mensen met chronische ziekten eerder toe in plaats van af. We verspillen tijd door alleen het feit vast te stellen, terwijl we direct actie zouden moeten ondernemen. Het is tijd om mensen actief te helpen bij het aanmeten van een gezonde leefstijl. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we praktische programma's nodig en mensen die deze programma's professioneel kunnen uitvoeren. Het programma Vital Citizens richt zich op een praktische, gepersonaliseerde en geïntegreerde aanpak. Het is een programma om krachten te bundelen en kennis te delen zodat mensen geïnformeerde keuzes kunnen maken om hun vitaliteit te vergroten.

Programma

  • 14.00 -14.15 Inleiding Vital Citizens - Susy Braun
  • 14.15 - 15.00 Leren leven in harmonie - Richard Dunne
  • 15.00 - 15.45 Harmony in Food and Farming - herinrichting van onze toekomstige voedselsystemen ter bevordering van de volks- en planetaire gezondheid - Patrick Holden
  • 15.45 - 16.00 Discussie en slotopmerkingen
  • 16.00 - 17.00 Netwerkborrel

 

Meer agenda berichten