Agenda

Nacht van de Klassieke Muziek

Datum
Tijd
-
Locatie
Conservatorium Maastricht, Bonnefantenstraat 15,Maastricht

250 jonge talenten, studenten en docenten van het Conservatorium Maastricht verzorgen maar liefst 85 intieme concerten tijdens de Nacht van de Klassieke Muziek op 26 januari 2019 vanaf 19.00 uur in het Conservatorium Maastricht, Bonnefantenstraat 15, Maastricht. Toegang is gratis.

Kom genieten en proef de sfeer

Inmiddels is het een traditie: De Nacht van de Klassieke Muziek van Conservatorium Maastricht, zeer geliefd in Maastricht en omstreken. Om 19.00 uur bijten de jonge talenten van het Conservatorium de spits af. Tot ver na middernacht zijn er door het hele Conservatorium meer dan 85 zeer diverse muzikale optredens. Tijdens de Nacht van de Klassieke Muziek bieden wij je daarnaast de perfecte gelegenheid om alle kanten van de Klassieke afdeling van het Conservatorium Maastricht te leren kennen. Proef de sfeer, ontmoet de studenten en docenten, verken de stad en woon de concerten bij!

Meer agenda berichten