Agenda
Agenda

Uitreiking YEZ-Award en eerste Zuyd Business Community

Datum
Tijd
-
Ligne 1, Sittard

De YEZ-Award (Young Entrepreneurs Zuyd) 2018 wordt uitgereikt op donderdag 29 november 2018. Het is een jaarlijkse prijs voor de beste studentondernemer van Zuyd Hogeschool. De uitreiking vindt plaats in Ligne, Sittard. Naast de uitreiking van de YEZ-Award is die avond ook de eerste bijeenkomst van de Zuyd Business Community (ZBC).

Zuyd Business Community

De ZBC is een nieuwe community voor alle alumni-ondernemers én ondernemende alumni in het economisch domein van Zuyd. De eerste bijeenkomst van ZBC is dus gekoppeld aan de uitreiking van de YEZ-Aaward. Hierdoor bestaat de avond uit twee onderdelen, waarvoor je je apart kunt aanmelden.

Pitches en keynote

Tijdens het eerste deel pitchen de zes genomineerden voor de YEZ-Award 2018. Na de pauze is er een inspirerende keynote over ‘Het einde van het mkb’ van lector Steven de Groot. Aansluitend vindt de uitreiking van de YEZ-Award plaats. Nadat de winnaar de prijs in ontvangst heeft genomen, volgt een plenair overleg met de alumni. Er wordt gesproken over de wensen en verwachtingen van de ZBC voor de komende periode. Na het officiële gedeelte volgt een netwerkborrel.

Aanmelden

Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement. Je moet je wel aanmelden voor 22 november.

Locatie

Zuyd Hogeschool, Ligne 1 in Sittard
(parkeren kan in de parkeergarage van Ligne, navigatieadres Haspelsestraat 42)

Programma deel 1: YEZ-Award

15:30 – 16.00 uur    Ontvangst met koffie/thee in de centrale hal Ligne

16.00 – 16.15 uur    Welkom en korte introductie YEZ-programma, collegezaal H.1.35

16.15 – 17.15 uur    Pitches YEZ-Award 2018 deelnemers

17.15 – 17.30 uur    Pauze

17.30 – 18.15 uur    Keynote lector Steven de Groot over ‘Het einde van het mkb’, collegezaal H.1.35

18.15 – 18.30 uur    Uitreiking ‘YEZ Award’ door de jury

18.30 – 20.00 uur    Netwerkborrel in centrale hal Ligne

Programma deel 2: Zuyd Business Community

18:30 – 19.00 uur    Interactieve sessie met de leden van de ZBC o.l.v. Twan Scheevers

19.00 – 20.00 uur    Netwerkborrel in centrale hal Ligne