Agenda
www.limeconnect.nl

Symposium Limburg MEET(ing)

Datum
Tijd
-
Brightlands Chemelot Campus

Graag nemen de initiatiefnemers van het Brightlands innovatieprogramma LIME (Limburg Meet) u tijdens het symposium Limburg Meet(ing) op 11 oktober (op locatie van Brightlands Chemelot Campus in Geleen) mee in de resultaten van het innovatieprogramma tot nu toe. Reserveer alvast de datum in uw agenda.

Kom kennismaken met alle facetten van LIME

Ook kijken we natuurlijk graag samen met u vooruit. Kom kennismaken met alle facetten van LIME: zowel de LIME Portal waar u met al uw vragen over meten in de zorg terecht kunt als de thema’s binnen de kennisontwikkeling. Dus wilt u meer weten over meten in de zorg of heeft u zelf ideeën over meten in de zorg? Reserveer alvast de datum van de Limburg MEET(ing) in uw agenda en volg de informatie op de website van LIME.

Locatie: Brightlands Chemelot Campus in Geleen (Urmonderbaan 22).

Meer informatie.