Social Work (Deeltijd)
Social Work (Deeltijd)

Social Work (Deeltijd)

Wil jij jezelf verder ontwikkelen als sociaal werker en je carrière verder brengen? Deze flexibele deeltijdopleiding is ideaal voor als je werkt en daarom niet meer fulltime in de schoolbanken wilt. Je werkervaring kun je inzetten bij je studie.

Als sociaal werker bevorder je de deelname van mensen aan het maatschappelijk leven en de ruimte en mogelijkheid die het maatschappelijk leven mensen biedt om deel te nemen. Je biedt langdurige of tijdelijke begeleiding en ondersteuning aan mensen om hun leefsituatie te verbeteren. Daarbij opereer je in de wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving.

De focus van de eerste twee jaar van de opleiding ligt op het verwerven van een aantal generieke beroepskwalificaties. Deze kwalificaties gelden voor alle sociaal werkers, onafhankelijk van de beroepscontext waar de sociaal werker in werkt. Gedurende de laatste 2 jaar van de opleiding verdiep je deze generieke beroepskwalificaties verder in één van de drie beroepscontexten: welzijn en samenleving, jeugd en zorg.

Kijk voor meer informatie over deze opleiding op de website van Zuyd Professional.

  • Locatie Sittard
  • Duur 4 jaar, start in sept. en feb.
  • Taal Nederlands

Meer informatie

Op de website van Zuyd Professional staat uitgebreide informatie over deze opleiding.

Naar de website