Student aan het woord
Student aan het woord

Romée van Nieuwenhuizen over de opleiding

Het begon allemaal in Egypte, hier is mijn liefde voor de Arabische taal en cultuur ontstaan. Ik ben er inmiddels al zeven keer geweest. Ik wist al op een jonge leeftijd dat mijn toekomst in de Arabische wereld lag en dat ik een opleiding wilde volgen die me hier op zou voorbereiden.

De brochure van Oriëntaalse Talen en Communicatie zat tussen de vele brochures die ik verzameld had tijdens informatiedagen van diverse opleidingen. En gelukkig maar, want vanaf toen ben ik me gaan verdiepen in de opleiding. Die voldeed precies aan mijn verwachtingen. Ik ben het meest geïnteresseerd in het leren van de Arabische taal. Wat betreft de communicatievakken en projecten, daar wil ik later wat minder mee gaan doen. Dat neemt niet weg dat ik ze erg leerzaam vind.    

Een bijzondere opleiding die je tools aanreikt om succesvol te worden in de Arabische wereld.

Romée van Nieuwenhuizen
Studente

Ik heb al duidelijke plannen voor na de opleiding. Ik wil me namelijk specialiseren in criminologie om later carrière te maken in de terrorismebestrijding. Ik wil iets betekenen voor mensen die slachtoffer zijn geworden van terrorisme. Ik wil het allerliefste werken in een Arabisch land. Mijn ultieme droom is om daar in de toekomst een weeshuis op te richten. Dankzij deze opleiding krijg ik steeds meer duidelijkheid in wat ik wil en komen mijn doelen en dromen in de praktijk steeds meer tot werkelijkheid.   

>