Master Innovative Hospitality Management
Master Innovative Hospitality Management

Master Innovative Hospitality Management

Wil je je kwaliteiten op het gebied van management, gastvrijheid en innovatie verbeteren? Deze masteropleiding combineert kennis, visie en netwerken en bereidt jou voor op een internationale carrière in hospitality. De eerste helft van het jaar studeer je in Barcelona en de tweede helft aan de Hotel Management School Maastricht. Je stage kun je overal in de wereld doen. 
 

  • Locatie Maastricht
  • Duur 1 jaar
  • Afstudeertitel Master of Science
  • Taal Engels

Samenwerking

Zuyd is partner in deze master en werkt samen met de Ramon Llul University in Barcelona en Oxford Brookes University. Kijk voor meer informatie op de eigen website. 

Naar de website

De opleiding in beeld

Over de opleiding

Over de opleiding

Het studieprogramma bestaat uit drie hoofdthema’s:

  • Innovatie: implementatie van nieuwe ideeën en bedrijfsconcepten 
  • Gastvrijheid: oprecht warme en professionele dienstverlening aan gasten
  • Management: bereiken van doelstellingen via planning en persoonlijk leiderschap waarbij je rekening houdt met de beschikbare middelen en duurzaamheid 

Studeren in Barcelona en Maastricht
Het studieprogramma is ontwikkeld in samenwerking met TSI-Turismo Sant Ignasi, de faculteit Toerisme van de Ramon Llul University in Barcelona en Oxford Brookes University. Je studeert 4 maanden in Barcelona en 4 maanden in Maastricht. Daarna loop je 4 maanden een internationale stage.

Meer informatie
Je schrijft je in aan de Spaanse universiteit. Je betaalt dus ook collegegeld in Spanje en ontvangt een diploma van de Spaanse universiteit. Kijk voor meer informatie over de Master Innovative Hospitality Management op de eigen website.

Naar website

Master Office Master Innovative Hospitality Management
Bethlehemweg 2
6222 BM Maastricht