Oud-student aan het woord
Oud-student aan het woord

Joshua is gek van programmeren

Ik houd erg van sport, ik badminton en ik handbal. Daarnaast zit ik graag achter mijn beeldschermen om te programmeren of een potje te gamen. Sinds de middelbare school wist ik al dat ik iets wilde doen met programmeren. Na de open dag van HBO-ICT bij Zuyd was ik vrijwel meteen verkocht. Er is een gevarieerd lespakket met voor mij genoeg aandacht voor programmeren. Wat overigens ook wel een klein beetje invloed op mijn keuze gehad heeft, is de bekende Zuyd LAN-party.

Vanaf de eerste programmeerles wist ik zeker dat ik de development kant op wilde. Mijn tijd bij Zuyd was daarom gericht op het halen van de vakken die ik nodig had om de IT development richting op te gaan. Ik heb mij ontwikkeld tot de developer die ik nu ben, met de juiste professionele vaardigheden, zoals goede documentatie kunnen schrijven en professioneel handelen. De docenten waren erg prettig en bij events en borrels was het altijd gezellig.

Na de open dag was ik vrijwel meteen verkocht. Een gevarieerd lespakket met genoeg aandacht voor programmeren. En de bekende Zuyd LAN-party heeft ook invloed gehad op mijn keuze.

Joshua
Oud-student

Ik kreeg na mijn afstuderen meteen een vast contract aangeboden bij het bedrijf waar ik mijn afstudeerstage heb gedaan. Bij LARKinfolab op de Brightlands Smart Services Campus heb ik een uitdagende baan met veel programmeerwerk en werk ik binnen een ontzettend leuk team. Ik ben van plan later een eigen game te gaan programmeren, maar dat duurt nog wel even.