Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Blauw 1

Technologie-Ondersteund Leren

Het lectoraat Technologie-Ondersteund Leren (TOL) onderzoekt de effecten van de inzet van technologie in het hbo-onderwijs. Doel is het leren effectiever, efficiënter, en attractiever te maken. De lopende zaken binnen het lectoraat worden tijdelijk waargenomen door Evelien van Limbeek-Reinaerts. Zij is lid van de kenniskring Technologie-Ondersteund Leren en daarnaast senior docent bij de faculteit Gezondheidszorg van Zuyd.

Tot nu toe is Zuyd Hogeschool vooral bekend om de hoge kwaliteit van initieel beroepsonderwijs. Maar met toenemende digitalisering van de maatschappij zal ook het onderwijs en het leren in de komende jaren steeds meer met technologie ondersteund gaan worden.

Zuyd Hogeschool is van plan dit verandertraject met innovatieve didactiek en in nauwe samenwerking met technologie te begeleiden. Het lectoraat TOL bevindt zich in een ideale positie om een belangrijke bijdrage te leveren aan de innovatie van het onderwijs en aan de vorming van deze nieuwe manier van Technologie-Ondersteund Leren bij Zuyd Hogeschool.

Om deze brede aanpak meer focus te geven, is er voor gekozen binnen het lectoraat TOL vooral aandacht te besteden aan het vooruitstrevende programma ‘Zuyd Professional’, waarbij alle faculteiten op een gemeenschappelijke basis een nieuw aanbod deeltijdonderwijs ontwikkelen.

Kijk voor meer informatie op de website van TOL.

Contact

Meer contactinfo