Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Academie Beeldende Kunsten Zuyd

Autonome Beeldende Kunst

This world needs us!
Waarom? Omdat beeldende kunstenaars de wereld beter en mooier kunnen maken. Bij de opleiding Fine Arts, oftewel Autonome Beeldende Kunst krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen tot beeldend kunstenaar.

De opleiding in het kort

Verwondering is de basis
Verwondering zorgt voor een hele pure waarneming. Als je de kunst van het verwonderen verstaat, ben je in staat de wereld met andere ogen te zien en nieuwe ontdekkingen te doen. Dat is de basis van het scheppen van kunst. Tijdens de opleiding Fine Arts word je gestimuleerd om je te verwonderen en uitgedaagd om al je talenten te ontdekken. Natuurlijk leer je ook om te werken met een groot aantal materialen en technieken, waaronder nieuwe media. Zo krijg je een breed inzicht in de beeldende mogelijkheden van 2D-, 3D- en 4D-vormgeving.

 

De beste!
Al jaren staat de opleiding Fine Arts in Maastricht bekend als de beste van Nederland. Waarom? Er is een ijzersterk docententeam dat je begeleidt. Geen samenstelling uit beeldende kunstenaars die af en toe komen binnenvallen, maar vaste teamleden met verschillende kwaliteiten. Aangevuld met gastdocenten die interessante workshops geven. Jouw talenten en de verdere ontwikkeling daarvan staan op de eerste plaats. Jij bent de spil van onze learning community. Zo kun jij een kunstenaar worden die in staat is om kansen en mogelijkheden te creëren.

 

Studie in cijfers

Wil je weten hoe onze huidige studenten deze opleiding beoordelen? En wat je kansen zijn op een baan? Bekijk dan de onderstaande objectieve informatie gebaseerd op openbare, betrouwbare bronnen (zie Studiekeuze123). Hiermee kun je onze opleiding vergelijken met het landelijk gemiddelde. Studie in cijfers kun je trouwens bij iedere bacheloropleiding van Zuyd vinden.

Studie in cijfers Zuyd Opleiding Beeldende Kunst

Beste opleiding!

In de Hbo Keuzegids 2014 en 2015 staat Beeldende Kunst  op de 1e plaats.      
               "...veel tevreden studenten, die vooral vinden dat ze veel steun krijgen bij het ontwikkelen van hun algemene vaardigheden, zoals een kritische houding en probleemoplossend vermogen..."

Contact

Meer contactinformatie

Kennis-/Informatiecentrum

Meer contactinformatie